Автодім Полтава Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Полтава.

  1. Новини
  2. Новий Caddy дебютував на виставці комерційних автомобілів ComAutoTrans-2021
31.05.2021
Подія

Новий Caddy дебютував на виставці комерційних автомобілів ComAutoTrans-2021

З 26 по 28 травня 2021 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру пройшла щорічна міжнародна спеціалізована виставка комерційних автомобілів ComAutoTrans-2021 учасником якої став бренд Volkswagen Комерційні автомобілі.

1

Ми дуже сумували за живим спілкування, тож можна було познайомитись та задати запитання менеджерам дилерських центрів, а також вперше після онлайн-презентації побачити новий Caddy п’ятого покоління.

Image
Image

На стенді було представлено 4 автомобілі – оновлені автомобілі Т6.1 – пасажирська версія Transporter Kombi, та вантажна – Transporter Kasten та 2 автомобілі Caddy. Найбільше уваги на себе привертали нові автомобілі Caddy, адже всього 2 тижні тому в Україні почалися офіційні продажі нової версії. Новий Caddy був представлений у двох варіант – пасажирському та вантажному.

Пасажирська версія була представлена з короткою колісною базою та була оснащена 2.0 TDI двигуном на 102 к.с. та 6-ступеневою механічною КПП, вантажна версія - Caddy Cargo в свою чергу була представлена у подовженій версії Maxi із аналогічним двигуном та КПП.

Caddy збирав довкола безліч запитань та поглядів, а усі бажаючі могли зконфігурувати автомобіль своєї мрії одразу у рамках стенду, або обрати свій серед наявних на складі.

Менеджери із задоволенням надавали усім бажаючим детальні консультації, і було помітно, що озвучена інформація ще більше зацікавлювала гостей виставки. Окрім знайомства із Caddy, гості заходу охоче брали участь у лотереї, в якій розігрувались тижневий тест-драйв на новому Caddy.


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.