Автодім Полтава 100% новий. 100% Caddy. Вже в Україні.

  1. Новини
  2. 100% новий. 100% Caddy. Вже в Україні.
09.01.2019

100% новий. 100% Caddy. Вже в Україні.

Світова прем'єра - бренд Volkswagen Комерційні автомобілі святкує дебют найбільш «цифрового» Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційне 5-те покоління моделі Caddy, попередники якої були зроблені в кількості більше трьох млн екземплярів.

1

Багатосторонній, функціональний і практичний.
Caddy - це майстер на всі руки, універсальний автомобіль, здатний стати як легким комерційним транспортом, так і просторним сімейним універсалом.На сьогодні вже створено понад три мільйони автомобілів цієї моделі. Тепер бренд Volkswagen Комерційні автомобілі презентує повністю новий Caddy п'ятого покоління. Кожна дрібниця була продумана і сконструйована практично з чистого аркуша. Адже тепер цей бестселер базується на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна). Це повністю змінює всю концепцію Caddy - платформа MQB дозволила інтегрувати у модельний ряд нові високі технології: інноваційні допоміжні системи для водія, шо підвищують безпеку і комфорт; мережеві інформаційно-розважальні та цифрові інфомедіа системи перетворюють Caddy в «смартфон на колесах»; а нова технологія подвійного уприскування Twindosing робить турбодизельні двигуни (TDI) екологічніше, ніж будь-коли. 

     Доступні автомобілі на складі

     Запити та інформація щодо моделей VW Комерційні автомобілі

     Придбати автомобіль


Віталій
Решетняк
Продавець-консультант
Телефон: 0532 63-11-47
Мобільний телефон: 067 542-30-54
Факс:
Володимир
Кроль
Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: 0532 63-11-47 вн.112
Мобільний телефон: 067 542-68-38
Факс:
Денис
Рудик
Продавець-консультант
Телефон: 0532 63-91-44
Мобільний телефон: 050 970-85-28
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.