Автодім Полтава Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Полтава.

  1. Новини
  2. 25-та річниця заснування Volkswagen Poznań
16.09.2018
Новини від Фольксваген

25-та річниця заснування Volkswagen Poznań

9 вересня 2018 року: компанія Volkswagen Poznań (виготовляє моделі Caddy, Crafter, Transporter) гучно відсвяткувала 25-річчя заснування.

2

Для 26 000 гостей, серед яких були працівники заводів з родинами та друзями, на стадіоні у Познані організували грандіозне свято з приголомшливим мультимедійним шоу на екрані площею 6000 квадратних метрів та концертом за участю популярних польських виконавців.

Єнс Оксен, голова правління Volkswagen Poznań, відкрив святкування ювілею найбільшого роботодавця (з 11 000 працівників) у Великопольському воєводстві.

 «Протягом 25 років компанія Volkswagen Poznań розвивалася швидкими темпами, перетворившись з маленької монтажної лінії в одне із найсучасніших промислових виробництв у Польщі. Завдяки своїй відданості, винахідливості та ентузіазму у сфері виробництва комерційних автомобілів колишні та нинішні працівники компанії заклали фундамент успішної історії автомобілебудування. Ми всі можемо пишатися цим. Саме тому ми святкуємо цю річницю з працівниками, їхніми родинами та друзями компанії». - зазначив Єнс Оксен

Компанія Volkswagen Poznań вже двічі отримувала нагороду «Найкращий роботодавець» у Польщі.

Компанія вирізняється одним з найсучасніших виробництв комерційних автомобілів у Європі завдяки новому заводу у місті Вжешня, де виготовляється Crafter. А сам Crafter вже отримав декілька нагород від профільних ЗМІ, як, наприклад, «Кращий міжнародний фургон року» та «Найекологічніший фургон 2018 року».

Окрім того, Volkswagen Poznań також активно підтримує соціальні програми. Наприклад, компанія сприяє будівництву дитячих садків, ігрових майданчиків та футбольних полів,оснащує школи сучасними комп'ютерами та іншим технічним інвентарем, а також надає автомобілі швидкої допомоги медичним установам у Познані.

Щоб стати власником нового якісного та надійного комерційного автомобіля звертайтесь до автоцентру Автодім Полтава, вул. Серьогіна, б.2.

Віталій
Решетняк

Продавець-консультант
Телефон: 0532 63-11-47
Мобільний телефон: 067 542-30-54
Факс:

Денис
Рудик

Продавець-консультант
Телефон: 0532 63-91-44
Мобільний телефон: 050 970-85-28
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.