Автодім Полтава Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодім Полтава.

  1. Новини
  2. VW Tiguan Limited Edition з ціновою перевагою в 270 000грн.
07.02.2019
Новини автосалону

VW Tiguan Limited Edition з ціновою перевагою в 270 000грн.

Tiguan Limited Edition вже доступий до замовлення в автоцентрі Автодім Полтава.Вже серійно автомобіль може похизуватися інноваційною архітектурою завдяки платформі MQB, яка забезпечує широкі можливості вдосконалення, неперевершену керованість та зменшену вагу порівняно із попереднім поколінням та конкурентами в класі.

1

Кожен автомобіль залишатиме неповторне враження як своєму власнику, там і "глядачам", які будуть проводжати його поглядом.Tiguan Limited Edition оснащено новітніми технологіями, такими як: системою фронтального контролю дистанції Front Assist з функцією екстреного гальмування City Emergency Braking, асистентом утриманні у смузі руху Lane Assist, системою захисту від вторинних зіткнень Multi Collision Brake, адаптивним круїз-контролем та інше. Інтерфейс App-Connect надає можливість синхронізувати та використовувати додатки зі смартфонів на базі операційних систем Android та Apple iPhone на екрані мультимедійної системи не відволікаючись від керування. 
 Ви самі можете обрати один з 4 пакетів модифікацій, які задля Вашої зручності ми назвали якомога простіше: Pack 1, Pack 2, Pack 3 та Pack 4. .

Ніколи раніше Tiguan не міг похизуватися такою комбінацією опцій та технічних характеристик, як у спеціальній версії Limited Edition. 

Дізнатися більше про ціни на пакетні комплектаціі тут.

 

Віталій
Решетняк

Продавець-консультант
Телефон: 0532 63-11-47
Мобільний телефон: 067 542-30-54
Факс:

Денис
Рудик

Продавець-консультант
Телефон: 0532 63-91-44
Мобільний телефон: 050 970-85-28
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.